loading

LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir.  otomatik üretim  2010'dan bu yana çözüm.

LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 1
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 2
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 3
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 4
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 5
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 6
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 7
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 1
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 2
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 3
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 4
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 5
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 6
LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin 7

LIKEE Özel Tasarım Gümüş Alüminyum Folyo Tepsi Konteyner Üretim Makinesi LK-T80 Gıda Paketleme İçin

Özel Nitelikler:

• Model: LK-T80

• Temel İşlem: Çoklu Boşluklu Kalıp Damgalama

• Çürük sayısı: 4-6 çürük

• Gövde Tonajı: 80 tonluk "H" tipi gövde

• Makinenin Kullanım Amacı: Özel tasarım gıda ambalajı alüminyum folyo tepsilerinin üretimi

• Yağlama Sistemi: Kapalı yağlama sistemi

• Güvenlik Yapılandırması: Koruyucu güvenlik kapıları (açıldığında durur)

• Kalıp Sistemi: Hızlı kalıp değiştirme cihazı

• Kontrol ve Depolama: 60 set kalıp parametresi depolama alanı

• Kullanım Arayüzü: Arıza göstergeli dokunmatik ekran kontrolü

• Yardımcı Fonksiyonlar: Kalıp kaldırma kolu, otomatik sayım

• Özelleştirme Desteği: Kalıp ve boyut özelleştirmesini kabul eder.

Ürün Açıklaması:

LK-T80, özel tasarım gümüş alüminyum folyo tepsilerin üretiminde uzmanlaşmış bir şekillendirme makinesidir. Çeşitli gıda ambalaj uygulamaları için uygundur ve müşteri gereksinimlerine göre belirli şekil, boyut ve derinlikte alüminyum folyo kaplar üretebilir.

Bu makine, çoklu boşluklu kalıp presleme işlemi kullanır. Standart konfigürasyon, 4 ila 6 boşluğun eş zamanlı çalışmasını destekleyerek, her presleme işleminde birden fazla ürün üretilmesini ve seri üretim verimliliğinin artırılmasını sağlar. 80 tonluk "H" tipi çerçeve tasarımı, uzun süreli ve yüksek yük altında çalışma koşullarında hassasiyet ve dayanıklılık sağlayan istikrarlı bir çalışma platformu sunar.

Özelleştirilmiş üretim için makine, hızlı kalıp değişimini destekler. Kalıp kaldırma koluyla birlikte bu özellik, kalıp değiştirme süresini önemli ölçüde azaltır. Kontrol sistemi, 60 set kalıp parametresi için dahili depolama alanına sahiptir ve farklı özel ürünler için üretim ayarlarının yönetimini kolaylaştırır. Üretim görevleri arasında geçiş yapmak yeniden hata ayıklama gerektirmez, bu da operasyonel esnekliği artırır.

Kapalı yağlama sistemi, üretim sırasında yağ kullanımını etkin bir şekilde kontrol eder ve yağ kirlenmesini en aza indirerek gıda ambalajı üretiminde temizlik gereksinimlerini karşılar. Otomatik durdurma kilitleme fonksiyonlu güvenlik kapıları, operatörler için gerekli korumayı sağlar.

Dokunmatik ekranlı kontrol sistemi, otomatik sayım, arıza alarmı ve durum göstergesi gibi işlevleri entegre ederek operatörlerin üretimi gerçek zamanlı olarak izlemesine yardımcı olur. Bu makine, siparişlere göre ürün özelliklerini esnek bir şekilde ayarlaması gereken gıda ambalaj üreticileri için uygundur ve küçük partili, çok çeşitli özelleştirilmiş üretim modelini etkili bir şekilde destekler.

Ekipman Özellikleri:

• Özelleştirilmiş alüminyum folyo tepsilerin üretimini destekler.

• Çoklu boşluklu kalıplar, seri üretim verimliliğini artırır.

• "H" type frame ensures operational stability

• Hızlı kalıp değişimi ve parametre depolama, esnek planlamayı destekler.

• Kapalı yağlama sistemi, gıda ambalajı hijyen standartlarını karşılamaktadır.

• Güvenlik koruma tasarımı, operasyonel güvenliği sağlar.

• Dokunmatik ekran kontrolü, izleme ve çalıştırmayı kolaylaştırır.

Teknik Parametreler:

Öğe Özellikler / Açıklama
ModelLK-T80
Şekillendirme Yöntemi Çoklu boşluklu kalıp presleme
Standart Çürük Sayısı 4-6 çürük
Çerçeve Yapısı 80 tonluk "H" tipi çerçeve
Yağlama Yöntemi Kapalı yağlama sistemi
Güvenlik Koruması Koruyucu güvenlik kapısı kilidi
Kalıp Değişimi Hızlı kalıp değiştirme cihazı
Parametre Depolama 60 set kalıp parametresi
Özelleştirme Yeteneği Kalıp ve ürün boyutu özelleştirmesine izin verir.

Konteyner örneği:

Müşteri geri bildirimi:

Ürün Soru-Cevap:

S1: Bu makine "kişiselleştirilmiş" üretimi nasıl gerçekleştiriyor?
A1: Bu makine, müşteriler tarafından sağlanan ürün örnekleri veya çizimlerine göre özel kalıpların geliştirilmesini ve üretilmesini destekler. Kalıplar değiştirilerek, belirli ambalaj gereksinimlerini karşılamak üzere çeşitli şekil, boyut ve derinlikte alüminyum folyo tepsiler üretilebilir.

S2: Çoklu boşluklu kalıplar, özelleştirilmiş üretimde nasıl yardımcı olur?
A2: Özel ürünler için bile, özellikler kesinleştikten ve seri üretime başlandıktan sonra, çoklu kalıp tasarımı (4-6 kalıp) her baskı vuruşunda çıktıyı artırabilir. Bu, özel ürünlerin seri üretim verimliliğini etkili bir şekilde artırarak birim maliyetini düşürür.

S3: 60 adet kalıp parametresi saklama fonksiyonu, özel üretimde ne gibi bir rol oynar?
A3: Bu fonksiyon, fabrikanın farklı özel ürünler için üretim parametrelerini (basınç, strok vb.) ayrı ayrı kaydetmesine olanak tanır. Farklı özel siparişler arasında geçiş yaparken, ilgili parametreler hızlı bir şekilde geri çağrılabilir, bu da makine hata ayıklama süresini ve malzeme israfını azaltır. Bu, özellikle birden fazla özel siparişle ilgilenen üreticiler için faydalıdır.

S4: Makine, üretim sırasında özelleştirilmiş ürünlerde tutarlılığı nasıl sağlıyor?
A4: Sağlam 80 tonluk "H" tipi çerçeve, her bir presleme darbesi için sağlam destek sağlayarak düzgün şekillendirme basıncı garanti eder. Hassas kalıplar ve istikrarlı makine çalışması, aynı parti içinde ve farklı özel ürün partilerinde tutarlı boyutlar ve şekiller sağlar.

S5: Hızlı kalıp değiştirme cihazı, küçük partili özel siparişler için pratik midir?
A5: Evet, çok pratik. Bu cihaz, kalıp kaldırma koluyla birlikte, kalıp değişimleri için gereken zamanı ve iş gücünü önemli ölçüde azaltır. Bu da küçük partili özel siparişler için geçiş maliyetini düşürerek, fabrikaların küçük ölçekli özel işleri kabul etmesini ekonomik ve teknik olarak daha uygulanabilir hale getirir.

S6: Kapalı yağlama sistemi gıda ambalajı üretiminde neden önemlidir?
A6: Kapalı sistem, yağlayıcı sızıntısını veya sıçramasını önleyerek alüminyum folyo hammaddesinin ve bitmiş tepsilerin kirlenmesini engeller. Bu, gıda ile doğrudan temas eden ambalaj kaplarının üretimi için çok önemlidir ve gıda güvenli üretim için çevresel gerekliliklerin karşılanmasına yardımcı olur.

S7: Makinenin kontrol sistemi, özel üretim yönetiminde nasıl yardımcı olur?
A7: Dokunmatik ekran arayüzünün otomatik sayım fonksiyonu, parametre ayarlarını kolaylaştırmanın yanı sıra, her özel sipariş partisinin çıktısını doğru bir şekilde takip etmeye yardımcı olur. Arıza görüntüleme fonksiyonu, sorunların hızlı bir şekilde belirlenmesine yardımcı olarak, ekipman arızaları nedeniyle özel siparişlerde teslimat gecikmesi riskini azaltır.

5.0
design customization

Oops ...!

Ürün verisi yok.

ana sayfaya git
    Bizimle iletişime geçin
    Geniş tasarım yelpazemiz için size ücretsiz bir fiyat teklifi gönderebilmemiz için iletişim formunda e-posta veya telefon numaranızı bırakmanız yeterlidir.
    İlgili Ürünler
    veri yok
    Biz Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. Alüminyum folyo ürünleri konusunda bol deneyime sahip ULUSAL YÜKSEK TEKNOLOJİ İŞLETMESİ olarak otomatik üretim çözümü kuruldu. 2010 
    Conus bizimle
    İlgili kişi:  Hanım. Tina
    Tel: +86 18930097829

WhatsApp: 0086-18930097829

Ekle: No.780 Xinlin Yolu, Zhelin Kasabası, Fengxian Bölgesi, Şangay, Çin

Telif Hakkı © 2025 Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. - www.likee.com.cn  | site haritası | Gizlilik Politikası
    Customer service
    detect