LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir. otomatik üretim 2010'dan bu yana çözüm.
PRODUCT INTRODUCTION
LK-T80 pres hattı, döngü başına 4 ila 6 kalıp boşluğunu destekleyen, çoklu kalıp boşluğu üretimi için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Üretim kalitesinden ödün vermeden daha yüksek üretim kapasitesine ihtiyaç duyan üreticiler için üretilmiştir; artan üretim talepleri için pratik bir kapasite artışı sağlar.
80 tonluk pres hattının merkezinde, daha iyi denge ve daha uzun tezgah kullanım ömrü için tasarlanmış, sağlam bir "H" çerçeve ana gövde bulunmaktadır. Sağlam çerçeve yapısı, makinenin sürekli çoklu kalıplama işlemi sırasında sabit kalmasını sağlayarak, tutarlı parça kalitesinin korunmasına ve ekipman dayanıklılığının artmasına yardımcı olur.
Kapalı yağlama sistemi, çalışma ortamını daha temiz tutar ve yağlayıcının daha ekonomik kullanılmasını sağlar; daha az yağ israfı, daha düşük sarf malzemesi maliyeti ve daha sorunsuz çalışan hareketli parçalar anlamına gelir.
Kalıp değişimleri de daha hızlı ve kolay: platform, hızlı ve pratik kalıp boşaltmaya olanak tanıyan ve üretim süreçleri arasındaki geçiş süresini azaltan bir kalıp kaldırma kolu ile donatılmıştır.
Operatör güvenliği standart olarak sağlanmaktadır: hat, güvenlik kapılarıyla donatılmıştır ve normal üretim sırasında bir güvenlik kapısı açılırsa makine otomatik olarak durur; bu da operatörleri korurken hattın güvenilirliğini de sağlar.
Standart hat konfigürasyonu (LK-T80):
Dekoyler Delme Presi
Hurda Aspiratör
Hurda Balya Makinesi
Kontrol Paneli
Ürün yelpazenize göre teknik özellikler, kalıp uyumluluğu detayları ve kapasite teklifi için lütfen bizimle iletişime geçin.
Ürün Sergileme
T80 ALÜMİNYUM FOLYO KAP ÜRETİM MAKİNESİ çalışma videosu
Uygulama Senaryosu
T80 ALÜMİNYUM FOLYO KAP ÜRETİM MAKİNESİ sevkiyatı
SSS
WhatsApp: 0086-18930097829