LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir. otomatik üretim 2010'dan bu yana çözüm.
PRODUCT INTRODUCTION
LK-T80, özellikle çok gözlü kalıplarla yüksek verimli üretim için tasarlanmış ve geliştirilmiş, amiral gemisi niteliğinde bir alüminyum folyo kap üretim hattıdır. 15 yıllık ihracat deneyimi ve en üst düzey kalite arayışıyla desteklenen bu model, yüksek hız, istikrar ve çok yönlülüğü mükemmel bir şekilde birleştirerek hem standart kırışık tepsi üretiminde hem de yüksek hacimli, kırışıksız premium kap üretiminde üstün performans sergiler.
Ana pres, sağlam malzeme yapısına sahip ağır hizmet tipi "H" çerçeve yapısına sahiptir. Sağlam taban plakası tasarımıyla birleştiğinde, makine gövdesine 30 yılı aşkın bir tasarım ömrü ve olağanüstü çalışma stabilitesi kazandırır. Tüm hat, dakikada 35 ila 70 vuruşa ulaşan hızlarla, saatte ortalama 10.000 adetten fazla üretim sağlayan, tamamen otomatik, yüksek hızlı "tek operatör, tek makine" üretimi gerçekleştirir. Mitsubishi, Innomotics/Siemens, Schneider ve SMC dahil olmak üzere dünyaca ünlü uluslararası markaların temel bileşenlerini titizlikle kullanarak, her ekipmanın en üst düzey hassasiyet ve güvenilirlik sunmasını sağlıyoruz.
LK-T80, tamamen kapalı otomatik yağlama sistemiyle donatılmıştır; bu da üretimi daha temiz ve yağ tasarruflu hale getirir. Kullanıcı dostu hızlı kalıp değiştirme cihazları, otomatik sayım, 60 ayarlı kalıp parametre hafızası ve kendi kendine teşhis eden arıza alarm sistemi ile tamamlanan bu sistem, kullanım ve bakımı son derece kolaylaştırır. Bu sayede çeşitli siparişleri zahmetsizce yönetebilir ve kar marjlarınızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz.
Uygulama Senaryosu
Avantajlar
Ürün Sergileme
MAKİNE çalışma videosu
MAKİNE sevkiyatı
SSS
WhatsApp: 0086-18930097829