loading

LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir.  otomatik üretim  2010'dan bu yana çözüm.

Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 1
Alüminyum folyo konteyner makinesi
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 3
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 4
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 5
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 6
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 1
Alüminyum folyo konteyner makinesi
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 3
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 4
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 5
Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 6

Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130

5.0
design customization

Oops ...!

Ürün verisi yok.

ana sayfaya git

T130 Alüminyum Folyo Kap Üretim Makinesi

Ürün Açıklaması

LK-T130 pres hattı, seri üretimde alüminyum folyo kaplar üretmesi gereken üreticiler için tasarlanmıştır. Sağlam yapısı, yüksek basınçlı pnömatik sistemi ve hassas folyo besleme mekanizması, üretim süreçlerinizi kolaylaştırmaya yardımcı olan verimli ve güvenilir bir makine olmasını sağlar.

Pres hattının ana gövdesi, 130 ton darbe kuvvetine dayanıklı "H" şeklinde bir çerçevedir. Yağlama sistemi çoğunlukla kapalı (örtülü) bir sistem olup, üretim alanını daha temiz tutar ve yağlayıcıyı daha ekonomik kullanır.

Platforma bir kalıp kaldırma kolu monte edilmiştir, böylece kalıplar üretim aşamaları arasında hızlı ve kolay bir şekilde kaldırılıp indirilebilir.

Güvenlik kapıları operatörleri korur: normal üretim sırasında bir kapı elle açılırsa, makine otomatik olarak durur.
    130 ton aluminum foil container making machine

MakineTeknik Özellikler

• Otomatik sayma fonksiyonu
    • Dokunmatik ekranda sistem otomatik alarmı ve arıza gösterimi
    • 60 set kalıp parametresi saklama kapasitesi
    • Hızlı kalıp değiştirme cihazıyla donatılmıştır.
    • Kapalı yağlama sistemi, temiz üretim ve yağ tüketiminde tasarruf sağlar.
    • Üstün maksimum üretim kapasitesi
    Basın kapasitesi 130 ton
    Doğuştan gelen güç 30KW
    Çalışma hızı 35-70 vuruş/dakika
    üretme 9000-12000 adet/saat
    Çalışma tablası boyutları 1500*1000 mm
    Toplam ağırlık 17000 kg

Ürün Teşhiri

Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 8
    Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 9
    Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 10

MAKİNE DETAYI

Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 11
    Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 12
    Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 13

Konteyner örneği

Otomatik Sığ Tava Alüminyum Folyo Kap 3 Bölmeli Üretim Makinesi LK-T130 14
    photobank (5).png
    photobank (4).png
    14 (8)
    14 (7)
    14 (6)
    14 (5)
    14 (4)
    14 (3)

müşteri vakaları

Dünya çapında çok sayıda yeni ve mevcut alüminyum folyo ambalaj yatırımcısına hizmet veriyoruz.

Hizmetlerimiz, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İspanya, Polonya, Macaristan, Rusya, Türkiye, Hindistan, Meksika, Arjantin, Şili, Kosta Rika, Brezilya, Pakistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Lübnan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus, Fas, Kongo, Yemen ve diğer ülkelerdeki alüminyum folyo ambalaj endüstrisindeki işletmeleri kapsamaktadır.

微信图片_20260324155338_598_1.png
    T63 Alüminyum folyo kap yapma makinesi
    Orta Doğu Müşteri Fabrikası
    微信图片_20260324155159_595_1.png
    T80 Alüminyum folyo kap yapma makinesi
    Hindistan Müşteri Fabrika Operasyonu

Çalışma ortamı

IMG_2710.jpg
    Fabrika
    3.png (3)
    CNC
    photobank (5).png
    Örnek oda

WHY CHOOSE US LIKEE?

FACTORYY INTRODUCTION

Biz, LIKEE olarak, birUlusal Yüksek Teknoloji İşletmesi2010 yılından beri alüminyum folyo kaplar için otomatik üretim çözümleri sağlama konusunda zengin bir deneyim biriktirdik. Ayrıca 3A seviyesinde bir kredi kuruluşuyuz ve CE, SGS, ISO9001 ve ISO14001 sertifikalarına sahibiz.

Ar-Ge, üretim ve satış faaliyetlerini entegre eden eksiksiz bir profesyonel ekibe sahibiz. LIKEE, küresel yatırımcı müşteriler için alüminyum folyo kap makineleri ve kalıpları konusunda özelleştirilmiş otomatik çözümler sunmaya odaklanmaktadır.
    radio_button_checked_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (2)
    2010 yılından beri alüminyum folyo kap üretim ekipmanlarının Ar-Ge çalışmalarında uzmanlaşmıştır.
    Etkin satış öncesi ve satış sonrası servis desteği
    Alüminyum folyo ürünleri için anahtar teslim entegre çözümler sunan tek elden çözümler.
    9e483424c2492c8bba9484f5ef70a89.jpg

SSS

1
    Ne tür alüminyum folyo kap üretim makineleri üretiyorsunuz?
    Başlıca T63, T80 ve T130 modellerini üretiyoruz. Farklı tipler, farklı pazarlardaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.
    2
    LK-T130 tam olarak ne işe yarıyor?
    LK-T130, 3 gözlü kalıp üzerinde sığ alüminyum folyo kaplar üretmek için kullanılan 130 tonluk otomatik bir pres hattıdır. "H" çerçeveli gövdesi, servo kontrollü folyo besleyicisi ve dakikada 35-70 vuruşluk çalışma hızıyla, 1500 × 1000 mm'lik ve 1450 mm genişliğe kadar folyoyu kabul eden bir çalışma plakası üzerinde her vuruşta üç adede kadar sığ kap oluşturur. Dokunmatik ekranlı arıza göstergesine sahip bir Mitsubishi PLC, bir Siemens/ABB ana motoru ve Schneider düşük voltajlı bileşenleri vuruşu tutarlı tutarken, kapalı yağlama sistemi, otomatik durdurmalı güvenlik kapıları, otomatik sayım ve 60 ayarlı kalıp parametre depolama sistemi hattı temiz ve hızlı bir şekilde değiştirilebilir tutar.
    3
    Ne kadar hızlı?
    Çalışma hızı dakikada 35-70 vuruştur. 3 gözlü bir kalıpla, her vuruşta üç kap oluşturulur. Saatlik gerçek üretim tek bir sabit rakam değildir; folyo kalınlığı ve alaşımına, kap profiline, kalıp tasarımına ve hurda uzaklaştırma ve istifleme hızının presin hızına ne kadar uyduğuna bağlıdır. Bize kap özelliklerinizi ve hedef üretim miktarınızı bildirin, biz de genel bir rakam vermek yerine ürününüz için rakamı hesaplayalım.
    4
    Ne tür bir elektrik kaynağına ihtiyacı var?
    Kurulu güç 30 kW'tır. Kontrol paneli, hedef tesisin besleme gerilimi ve frekansına göre yapılandırılmıştır; bu nedenle sipariş aşamasında tesisinizin gerilimini ve frekansını teyit edin.
    5
    Sadece makine mi satıyorsunuz?
    Kurulu güç 30 kW'tır. Kontrol paneli, hedef tesisin besleme gerilimi ve frekansına göre yapılandırılmıştır; bu nedenle sipariş aşamasında tesisinizin gerilimini ve frekansını teyit edin.
    Bizimle iletişime geçin
    Geniş tasarım yelpazemiz için ücretsiz fiyat teklifi gönderebilmemiz için iletişim formuna e-posta adresinizi veya telefon numaranızı bırakmanız yeterli.
    İlgili Ürünler
    Biz Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. Alüminyum folyo ürünleri konusunda bol deneyime sahip ULUSAL YÜKSEK TEKNOLOJİ İŞLETMESİ olarak otomatik üretim çözümü kuruldu. 2010 
    Conus bizimle
    İlgili kişi:  Hanım. Tina
    Tel: +86 18930097829

WhatsApp: 0086-18930097829

Ekle: No.780 Xinlin Yolu, Zhelin Kasabası, Fengxian Bölgesi, Şangay, Çin

Telif Hakkı © 2025 Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. - www.likee.com.cn  | site haritası | Gizlilik Politikası
    Customer service
    detect