loading

LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir.  otomatik üretim  2010'dan bu yana çözüm.

Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 1
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 2
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 3
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 4
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 5
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 6
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 1
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 2
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 3
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 4
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 5
Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 6

Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130

5.0
design customization

Oops ...!

Ürün verisi yok.

ana sayfaya git

T130 Alüminyum Folyo Kap Üretim Makinesi

Ürün Açıklaması

LK-T130, yarım boy derin tepsiler ve diğer derin çekme yöntemiyle üretilen gıda kapları için tasarlanmış otomatik bir alüminyum folyo tepsi üretim makinesidir. 130 tonluk H tipi presi ve geniş çalışma alanı ile makine, daha derin tepsi profilleri için gereken şekillendirme kapasitesini ve stabilitesini sağlar.

Üretim hattı, folyo besleme, damgalama, sayma ve istifleme işlemlerini entegre ederek, normal üretim sırasında tek bir operatörün hattı izlemesine olanak tanır. Pres, dakikada 35-70 vuruş hızında çalışır ve kalıp boşluğu sayısı, tava boyutuna, folyo özelliklerine ve gerekli çıktıya göre özelleştirilir.

LK-T130'un en önemli özelliklerinden biri kapalı yağlama sistemidir. Yağlayıcı, makinenin hareketli ve yönlendirme bileşenlerine kapalı bir sistem aracılığıyla sağlanır; bu da çalışma tablasının ve çevredeki üretim alanının daha temiz kalmasına yardımcı olurken, sürekli çalışma sırasında gereksiz yağlayıcı israfını azaltır.
    photobank.jpeg

MakineTeknik Özellikler

• Yarı Boy Derin Tava Üretimi:Yarım boy derin tepsiler ve diğer derin çekme alüminyum folyo kaplar için tasarlanmış olup, daha derin tepsi kalıpları için gereken şekillendirme kapasitesine ve çalışma alanına sahiptir.
    • Kapalı Yağlama:Kapalı yağlama sistemi, yağlayıcının makine içinde kalmasına yardımcı olarak çalışma tablası çevresindeki yağ veya gres miktarını azaltır ve sürekli üretim sırasında tutarlı yağlamanın sağlanmasına yardımcı olur.
    • Stabil H-Çerçeveli Pres:H-şekilli çerçeve yapısı, yüksek tonajlı presleme sırasında istikrarlı destek sağlayarak, derin tava ürünlerinde tutarlı şekillendirme performansının korunmasına yardımcı olur.
    • Otomatik Üretim:Folyo besleme, damgalama, sayma ve istifleme işlemleri tek bir üretim hattına entegre edilerek normal üretim sırasında manuel işlem ihtiyacı azaltılmıştır.
    Basın kapasitesi 130 ton
    Doğuştan gelen güç 30KW
    Çalışma hızı 35-70 vuruş/dakika
    üretme 9000-12000 adet/saat
    Çalışma tablası boyutları 1500*1000 mm
    Toplam ağırlık 17000 kg

Ürün Teşhiri

Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 8
    Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 9
    Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 10

Konteyner örneği

Otomatik Alüminyum Folyo Yarım Boy Derin Tava Üretim Makinesi, Kapalı Yağlama Sistemi LK-T130 11
    photobank (5).png
    photobank (4).png
    14 (8)
    14 (7)
    14 (6)
    14 (5)
    14 (4)
    14 (3)

müşteri vakaları

Dünya çapında yeni ve mevcut alüminyum folyo ambalaj yatırımcılarına hizmet veriyoruz.

Hizmetlerimiz, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İspanya, Polonya, Macaristan, Türkiye, Hindistan, Meksika, Arjantin, Şili, Kosta Rika, Brezilya, Pakistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus ve Fas'ın yanı sıra diğer ülkelerdeki alüminyum folyo ambalaj endüstrisindeki işletmeleri kapsamaktadır.

微信图片_20260324155338_598_1.png
    T63 Alüminyum folyo kap yapma makinesi
    Orta Doğu Müşteri Fabrikası
    微信图片_20260324155159_595_1.png
    T80 Alüminyum folyo kap yapma makinesi
    Hindistan Müşteri Fabrika Operasyonu

Çalışma ortamı

IMG_2710.jpg
    Fabrika
    3.png (3)
    CNC
    photobank (5).png
    Örnek oda

FAQ

1
    Ne tür alüminyum folyo kap üretim makineleri üretiyorsunuz?
    Başlıca T63, T80 ve T130 modellerini üretiyoruz. Farklı tipler, farklı pazarlardaki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.
    2
    LK-T130 hangi ürünler için uygundur?
    Büyük boyutlu alüminyum folyo gıda kutuları, çok bölmeli tepsiler, hazır yemek kutuları ve diğer gıda ambalaj kapları için uygundur. Yüksek taşıma kapasitesi ve çok bölmeli tasarımı, büyük ölçekli üretim için idealdir.
    3
    LK-T80'den farkı nedir?
    LK-T130, 80 tonluk LK-T80'den daha büyük, 130 tonluk ağır hizmet tipi bir konfigürasyondur. Daha yüksek kapasiteyle, ağır çoklu boşluklu kalıplar ve daha büyük özellikli ürünler için uygundur.
    4
    Makinenin çalışma hızı nedir?
    Çalışma hızı: 35-68 vuruş/dakika, ortalama hız: 50 vuruş/dakika. Saatte 9.000-12.000 adet üretebilir.
    5
    Sadece makine mi satıyorsunuz?
    Hayır. Alüminyum folyo ruloları, damgalama yağı, bant ve bitmiş ürünler için karton kutular dahil olmak üzere sarf malzemeleri ve ambalaj malzemeleri de tedarik ediyoruz. Üretime başlamak için ihtiyacınız olan her şey tek bir tedarikçiden.
    6
    Kapalı yağlama sisteminin avantajı nedir?
    Kapalı yağlama sistemi, yağlayıcının makine içinde kalmasına yardımcı olarak, çalışma masası ve üretim alanı çevresindeki yağ veya gres miktarını azaltır. Ayrıca, yağlayıcı israfını azaltmaya ve sürekli çalışma sırasında tutarlı yağlamayı sağlamaya yardımcı olur.
    Bizimle iletişime geçin
    Geniş tasarım yelpazemiz için ücretsiz fiyat teklifi gönderebilmemiz için iletişim formuna e-posta adresinizi veya telefon numaranızı bırakmanız yeterli.
    İlgili Ürünler
    Biz Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. Alüminyum folyo ürünleri konusunda bol deneyime sahip ULUSAL YÜKSEK TEKNOLOJİ İŞLETMESİ olarak otomatik üretim çözümü kuruldu. 2010 
    Conus bizimle
    İlgili kişi:  Hanım. Tina
    Tel: +86 18930097829

WhatsApp: 0086-18930097829

Ekle: No.780 Xinlin Yolu, Zhelin Kasabası, Fengxian Bölgesi, Şangay, Çin

Telif Hakkı © 2025 Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. - www.likee.com.cn  | site haritası | Gizlilik Politikası
    Customer service
    detect