LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir. otomatik üretim 2010'dan bu yana çözüm.
MACHINE INTRODUCTION
LK-T63, 63 tonluk C tipi pres etrafında inşa edilmiş otomatik bir alüminyum folyo kap üretim hattıdır. Uygun küçük ve orta boy kap tasarımları için hat, 3 gözlü kalıpla yapılandırılabilir. Servo kontrollü besleme sistemi, kalıp taşıma ekipmanı ve kayıtlı üretim reçeteleri, günlük işlemleri basitleştirmeye ve tekrarlanan kurulum işlerini azaltmaya yardımcı olur.
Üç gözlü bir kalıpla, uygun üretim koşulları altında hat tipik olarak saatte 9.000-12.000 adet kap üretir. Gerçek üretim miktarı, kap boyutlarına, folyo özelliklerine, kalıp tasarımına ve seçilen çalışma hızına bağlıdır.
Kalıp taşıma sistemi, hidrolik destekli bir kalıp kaldırma kolunu birleştirir. Eğitimli bir operatör, normal çalışma koşullarında yaklaşık 15 dakikada kalıp değişimini tamamlayabilir. Kontrol sistemi, 60 adede kadar parametre reçetesini saklayabilir ve operatörlerin kalıp değiştirdikten sonra ilgili ayarları geri yüklemelerine yardımcı olur. Normal üretime geçmeden önce son kontrol ve deneme çalışmaları gereklidir.
temel özellik
Ürün Detayları
T63 OPERATION VIDEO
ÇALIŞMA ORTAMI
2.500 metrekarelik fabrikamızda, kendi bünyemizde CNC makinelerimiz ve teknik ekibimizle, kalıp yapımından ekipman montajına kadar her şeyi tek çatı altında gerçekleştiriyoruz.
RELATED ALUMINUM FOIL CONTAINER MACHINE
Müşteri örnekleri
Küresel alüminyum folyo ambalaj endüstrisi genelindeki müşterilerimize hizmet veriyoruz. Bugüne kadar makinelerimiz ve kalıplarımız Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Arjantin, Şili, Kosta Rika, Brezilya, İspanya, Polonya, Macaristan, Rusya, Türkiye, Hindistan, Pakistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan, İran, Mısır, Tunus, Fas, Kongo ve Yemen'e teslim edildi. İster yeni bir folyo ambalaj tesisi kuruyor olun ister mevcut bir hattı modernize ediyor olun, ekibimiz proje planlamasından kurulum ve satış sonrası hizmetlere kadar size destek olur.
Sıkça Sorulan Sorular
WhatsApp: 0086-18930097829