LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir. otomatik üretim 2010'dan bu yana çözüm.
MACHINE INTRODUCTION
LK-T63, 2 bölmeli alüminyum folyo gıda kapları üretmek için tasarlanmış otomatik bir alüminyum folyo kap üretim makinesidir. 63 tonluk C tipi pres, servo kontrollü folyo besleme, otomatik sayım ve istifleme özelliklerine sahip olan bu hat, normal üretim sırasında tek bir operatör tarafından çalıştırılabilir.
Makine dakikada 35-70 vuruş hızında çalışır. 3 gözlü bir kalıpla, ürün tasarımına, malzemeye ve çalışma koşullarına bağlı olarak tipik üretim saatte yaklaşık 9.000-12.000 konteynerdir.
Farklı konteyner boyutları üreten veya ürünlerini sık sık değiştiren fabrikalar için LK-T63, 60 kalıp ayarlı hafıza özelliğine sahiptir. Operatörler, dokunmatik ekrandan kalıba özgü makine parametrelerini kaydedip geri çağırabilir, bu da kalıp değişikliklerinden sonra kurulum süresini azaltmaya yardımcı olur.
Bu makine, 0,025–0,2 mm kalınlığındaki 3003 H24, 8011 H22 ve 3004 H24 alüminyum folyoyu destekler. 2 bölmeli, tek bölmeli ve çok bölmeli tasarımlar da dahil olmak üzere, kap numunenize veya çiziminize göre özel kalıplar üretiyoruz.
temel özellik
konteyner örneği
T63 OPERATION VIDEO
ÇALIŞMA ORTAMI
2.500 metrekarelik fabrikamızda, kendi bünyemizde CNC makinelerimiz ve teknik ekibimizle, kalıp yapımından ekipman montajına kadar her şeyi tek çatı altında gerçekleştiriyoruz.
RELATED ALUMINUM FOIL CONTAINER MACHINE
Müşteri örnekleri
Dünya genelinde alüminyum folyo sektöründeki çok sayıda yeni ve mevcut yatırımcıya destek veriyoruz.
Hizmetimiz, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İspanya, Polonya, Macaristan, Rusya, Türkiye, Hindistan, Meksika, Arjantin, Şili, Kosta Rika, Brezilya, Pakistan, Nepal, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Lübnan, İran, Kuveyt, Suudi Arabistan, Mısır, Tunus, Fas, Kongo, Yemen ve diğer ülke ve bölgelerdeki alüminyum folyo ambalaj endüstrisindeki işletmeleri kapsamaktadır.
Sıkça Sorulan Sorular
WhatsApp: 0086-18930097829