loading

LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir.  otomatik üretim  2010'dan bu yana çözüm.

Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 1
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 2
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 3
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 4
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 5
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 6
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 7
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 1
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 2
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 3
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 4
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 5
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 6
Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 7

Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130

Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi LK-T130

1. H-Tipi Çelik kaynaklı çerçeve, yüksek sağlamlık ve daha az deformasyon Daha iyi ideal ömür ve makine için titreşimi ortadan kaldıran kompakt, geniş gövdeli çerçeve.

2. Sert yapı, tam kalıp eşleşmesini garanti eder, yüksek hareket hassasiyeti ve yüksek doğrulukla kızağın altı tarafı uzun dikdörtgen kılavuzları, kalıbın servis ömrünü uzatır.

3. Son derece gelişmiş, sağlam bir şekilde desteklenen dişliler, yağ banyosunda gürültüsüz olarak çalışır, yerden tasarruf sağlar, mil sapmasını azaltır, dişli ömrünü uzatır.

4. Yüksek doğruluk, yüksek verimlilik, basit ve rahat kullanım, iyi performans, uygun fiyat ve en iyi hizmet.

Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Özellikleri :

Basınç 

130ton

Kapasite

4-6 Boşluk

Elektrik

380V, 50HZ, 3 Faz

Hava Sağlayın  

0.8Mpa'dan az değil

Saatlik Üretim Kapasitesi 

12000 adet/saat 

Çalışma Hızı

35-70 vuruş/dak

PLC

Mitsubishi

Basın Yapısı 

"H" Çerçeve 

Maksimum Konteyner

ABD Tam Boy Tava

Min.  Konteyner

Kek Tart φ60 * 20 mm

Kabartma

Can özelleştirilebilir

Toplam Güç

30KW

Manzara

6.5*6.0*3.6 Metre

Oops ...!

Ürün verisi yok.

ana sayfaya git

PRODUCT DESCRIPTION 

LK-T130 ürünümüz, çok boşluklu kalıp üretimi için tasarlanmış olağanüstü bir otomatik alüminyum folyo kap imalat makinesidir. Buruşuk, pürüzsüz duvarlı, evcil hayvan, havayolu ve katlanmış kaplar için çeşitli kalıpları barındırır. 12000 adet/saat kapasitesi ile yatırım projesi gereksinimlerini karşılayarak unlu mamuller ve diğer çeşitli kaplar için mükemmel paketleme çözümleri sunmaktadır. Tüm alüminyum folyo kap otomatik üretim ihtiyaçlarınız için LIKEE ekibimiz kaliteli müşteri hizmetleri ve yüksek kaliteli ürünler sunmak için burada.

LK-T130, çok gözlü kalıp üretimi için özel olarak tasarlanmıştır. Pres, kırışık duvarlı, düz duvarlı, evcil hayvan, havayolu ve katlanmış kap üretimi için çeşitli kalıp türlerine uyar. Hint 120,150,200,300,250, 450,660,750,900 vb. Körfez 8325, 8342, 8686, 8389, 83120, 83185 vb. Amerikan Tam boy tava, yarım boy tava, oval kızartma tavası, farklı inç yuvarlak tava .... LK-T130 tüm öğeleri yukarıdaki gibi yapabilir. Yeni proje yatırımı veya olgunlaşmış folyo kap üreticilerinin üretim taleplerini çoğunlukla karşılayabilmektedir.

carousel-2

Ürün Teşhiri

carousel-2
    atlıkarınca-2
    Daha Fazla Oku
    carousel-5
    atlıkarınca-5
    Daha Fazla Oku
    carousel-7
    atlıkarınca-7
    Daha Fazla Oku

Verimli, güvenilir, yüksek performanslı

carousel-3
    Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 13
    Hassas mühendislik
    Tam Otomatik 12000 parça/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130, kusursuz alüminyum folyo kapların üretimini garantileyen yüksek kaliteli yapı ve hassas mühendisliğe sahiptir.
    未标题-2 (16)
    Gelişmiş Otomasyon Teknolojisi
    Gelişmiş otomasyon teknolojisi, verimli ve tutarlı üretime olanak tanıyarak daha yüksek üretim ve daha düşük işçilik maliyetleri sağlar.
    未标题-3 (10)
    Çok Yönlülük ve Uyarlanabilirlik
    Çok çeşitli boyutlarda ve şekillerde folyo kaplar oluşturma becerisine sahip bu makine, çeşitli ambalajlama ihtiyaçları için çok yönlülük ve uyarlanabilirlik sunar.
    未标题-4 (5)
    Yüksek Üretim ve Azaltılmış İşçilik Maliyetleri
    Tam Otomatik 12000 parça/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130, verimli ve tutarlı üretime olanak tanıyarak daha yüksek üretim ve daha düşük işçilik maliyetleri sağlar.

Hassas Performanslı Alüminyum Folyo Üreticisi

Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyatı LK-T130, 130 ton pres kapasitesine ve dakikada 35 ila 68 vuruş arasında değişen çalışma hızına sahip, birinci sınıf otomatik alüminyum folyo kap imalat makinesidir. Elektronik olarak kontrol edilen folyo besleme ve 150 mm'den 300 mm'ye kadar ayarlanabilen bir besleyici seviyesi ile donatılmıştır, bu da onu çok boşluklu kalıp üretimine ve Hint, Körfez ve Amerika boyutlu kaplar dahil olmak üzere çeşitli kap türlerinin üretimine uygun hale getirir. Makine aynı zamanda fabrikada ücretsiz eğitim ve yurtdışında makine servisi sağlayan kapsamlı bir satış sonrası hizmetle birlikte gelir. Kaliteye ve yeniliğe güçlü bir şekilde odaklanan LIKEE, markalı ürünler yaratmada ve müşterilere yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunmada mükemmelliğe kendini adamış, tanınmış bir Ulusal Yüksek Teknoloji Kuruluşudur.

carousel-6

Application cencenario

Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 18
    Yemek paketleme
    Üretim kapasitesini artırın.
    Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130 19
    yemek servisi
    Ürün kalitesini artırın.
    carousel-5
    Paket Servis Hizmetleri
    Üretim sürecini kolaylaştırın.
    carousel-7
    Perakende Sektörü
    Müşteri talebini verimli bir şekilde karşılayın.

Materyal Giriş

Tam Otomatik 12000 parça/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyat LK-T130, dayanıklılık ve uzun süreli performans sağlayan yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 130 ton pres kapasitesi ve Mitsubishi elektronik PLC, Siemons ana motor ve Scheneider alçak gerilim elektrik gibi kaliteli malzemelere sahip bu makine, verimli üretim ve güvenilir sonuçlar sunmak için üretilmiştir. Makine çok gözlü kalıp üretimi için tasarlanmış olup, çeşitli tiplerde folyo kap üretimine uygun olup, maksimum 12000 adet/saat kapasite sağlayarak, yeni proje yatırımları veya olgunlaşmış folyo kap üreticileri için idealdir.

carousel-6
    精品1

COMPANY INTRODUCTION

Kağıt ve plastik fiyatlarındaki hızlı artışla birlikte giderek daha fazla ülkede plastiğin terk edilmesi, alüminyum folyo ambalaj malzemesinin pazara yönelmesi söz konusu. Alüminyum folyo kaplar, ev tipi alüminyum folyo rulosu, alüminyum folyo levha ve diğer alüminyum folyo ile ilgili ürünlere olan talep dünya çapında hızla artmaktadır.

LIKEE R konusunda uzmanlaşmıştır & D ve 2010 yılından bu yana alüminyum folyo kap yapma makinesi ve kalıpları üretmektedir. Artan inovasyon yeteneği ve olağanüstü esnek kişiselleştirme yeteneği ile LIKEE, tüm dünyada çok sayıda yeni ve eski müşteriye birçok etkili otomatik üretim şeması sunmaktadır. Üretim atık oranını büyük ölçüde ve etkili bir şekilde azaltır, üretim maliyetini düşürür ve üretim verimliliğini artırır.

COMPANY INTRODUCTION

LIKEE “Her zaman daha iyisini yapmak için çabalamak” ilkesine bağlı kalmıştır. Bilimsel ve teknolojik yenilik ve çevre koruma kavramını taşıyan "Çevre Koruma, Yenilik ve Kazan-kazan" kavramı, R'nin ürün yaşam döngüsü boyunca ilerlemektedir. & D, üretim, lojistik ve müşteri hizmetleri, toplumu ve çevreyi gerçekleştirmek için alüminyum folyo endüstrisinin ana akım ve gelişim trendine uygun.

精品7

FAQ

1
    Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyatı LK-T130'un maksimum üretim kapasitesi nedir?
    Lk-t130 makinesi, dakikada maksimum 70-80 parça üretim kapasitesine sahip olup, yüksek hacimli üretim için verimlidir.
    2
    Lk-t130 makinasında hangi tip ve kalınlıkta alüminyum folyo kullanılabilir?
    Lk-t130 makinesi 0,03-0,12mm kalınlık aralığında hem alüminyum folyo hem de alüminyum alaşımlı folyo ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır.
    3
    Lk-t130 makinesi farklı şekil ve boyutlarda alüminyum folyo kaplar üretebilir mi?
    Evet, Lk-t130 makinesi çok yönlüdür ve dikdörtgen, yuvarlak ve düzensiz şekiller de dahil olmak üzere çeşitli şekil ve boyutlarda alüminyum folyo kaplar üretebilir.
    4
    Tam Otomatik 12000 adet/saat Alüminyum Folyo Konteyner Delme Makinesi Fiyatı LK-T130'u çalıştırmak için güç gereksinimleri nelerdir?
    Lk-t130 makinesi, 380V gerilim ve 50Hz frekansa sahip 3 fazlı güç kaynağı ile çalıştığından endüstriyel kullanıma uygundur.
    5
    Lk-t130 makinesi, operatörün korunmasına yönelik güvenlik özellikleriyle donatılmış mı?
    Evet, Lk-t130 makinesi, çalışma sırasında operatörlerin güvenliğini sağlamak için acil stop butonları ve koruyucu kapaklar gibi güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır.
    6
    Lk-t130 makinesi için hangi bakım ve servis gereksinimleri gereklidir?
    Lk-t130 makinesini en iyi çalışma koşullarında tutmak için, hareketli parçaların yağlanması ve elektrikli bileşenlerin incelenmesi de dahil olmak üzere düzenli bakım ve servis yapılması tavsiye edilir.
    Bizimle iletişime geçin
    Geniş tasarım yelpazemiz için size ücretsiz bir fiyat teklifi gönderebilmemiz için iletişim formunda e-posta veya telefon numaranızı bırakmanız yeterlidir.
    İlgili Ürünler
    veri yok
    Biz Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. Alüminyum folyo ürünleri konusunda bol deneyime sahip ULUSAL YÜKSEK TEKNOLOJİ İŞLETMESİ olarak otomatik üretim çözümü kuruldu. 2010 
    Conus bizimle
    İlgili kişi:  Hanım. Tina
    Tel: +86 18930097829

WhatsApp: 0086-18930097829

Ekle: No.780 Xinlin Yolu, Zhelin Kasabası, Fengxian Bölgesi, Şangay, Çin

Telif Hakkı © 2025 Shanghai Like Machinery Mold Co,. LTD. - www.likee.com.cn  | site haritası | Gizlilik Politikası
    Customer service
    detect