LIKEE, alüminyum folyo kap üretim hattı ve alüminyum folyo ürünleri konusunda geniş deneyime sahiptir. otomatik üretim 2010'dan bu yana çözüm.
LK-T63 alüminyum folyo kap üretim makinesi, tam otomatik bir alüminyum folyo kap üretim hattıdır. Temel özelliği , ayarlanabilir şeritler ve çoklu boşluklu kalıplardır ; bu sayede kare, yuvarlak ve düzensiz şekillerde çeşitli boyutlarda kapların esnek bir şekilde üretilmesi sağlanır. Hızlı kalıp değiştirme sistemi ile ürün geçişi 15 dakika içinde tamamlanabilir ve tek bir makine ile çok yönlü üretim elde edilir. Ekipman, C çerçeve yapısı kullanır ve uzun vadeli istikrarlı çalışma sağlamak için uluslararası marka temel bileşenlerle donatılmıştır.
| Öğe | Özellikler / Açıklama |
|---|---|
| Model | LK-T63 |
| Nominal Basınç | 63 Ton |
| Çerçeve Tipi | C-Çerçeve |
| Uygun Malzeme | Alüminyum Folyo (ör. 3003H24, 8011H22), Kalınlık 0,025-0,2 mm |
| Üretim Hızı | 35-68 Vuruş/dakika (Ortalama ~50 Vuruş/dakika) |
| Uygun Kalıp | Çoklu Boşluklu Kalıp (Standart 3 boşluklu, özelleştirilebilir) |
| Şerit Ayarlaması | Destekli, farklı bobin genişliklerine ve kalıplara uyarlanabilir. |
| Operatör | 1 Kişi |
| Toplam Güç | Yaklaşık 19,8 KW |
| Güç Kaynağı | 380V / 50Hz / 3 Faz (İsteğe bağlı olarak ayarlanabilir) |
| Makine Ağırlığı | Yaklaşık 13.500 KG |
| Çekirdek Elektrik | Mitsubishi (PLC, HMI), Siemens/ABB (Ana Motor), Schneider (Düşük voltajlı bileşenler) |
| Standart Yapılandırma | Besleyici + LK-T63 Ana Pres + Kalıp Kaldırıcı + Güvenlik Kapısı + Hurda Emme Sistemi + Kontrol Kabini + İstifleyici |
S1: “Ayarlanabilir Şeritler” tam olarak ne anlama geliyor? Üretimim için faydaları nelerdir?
A:Ayarlanabilir şeritler, besleme sisteminin farklı genişlikteki alüminyum folyo rulolarını işleyebilmesini sağlar. Bu sayede, besleme parçalarını değiştirmeden piyasada bulunan çeşitli özelliklerdeki ham maddeleri doğrudan kullanabilir, daha esnek tedarik sağlayabilir ve atık miktarını azaltabilirsiniz.
S2: “Çoklu Boşluklu Kalıp” ne anlama gelir? T63 için standart boşluk sayısı kaçtır?
A:Çoklu boşluklu kalıp, tek bir baskı işleminde birden fazla ürün üretir. LK-T63 alüminyum folyo kap üretim makinesinin standart konfigürasyonu, baskı başına çıktıyı önemli ölçüde artıran 3 boşluklu bir kalıp kullanır. Ürün boyutunuza ve kapasite gereksinimlerinize bağlı olarak 2 boşluklu veya özel olarak düzenlenmiş çoklu boşluklu kalıplar da özelleştirebiliriz.
S3: Bir konteyner türünden diğerine geçiş ne kadar sürer? Süreç karmaşık mı?
A:Hayır, karmaşık değil. Hızlı kalıp değiştirme sistemi tasarladık. Genellikle, deneyimli bir işçi kalıp değişimini ve temel ayarlamaları 15-20 dakika içinde tamamlayabilir. Makinenin dokunmatik ekranı, birden fazla kalıp için parametreleri saklayarak, geçişler sırasında kolayca geri çağırmaya olanak tanır.
S4: Makinenin üretebileceği maksimum konteyner boyutu nedir?
A:Maksimum boyut, kalıp tasarımına bağlıdır. LK-T63 alüminyum folyo kap üretim makinesinin tabanı ve çalışma alanı, çoğu küçük ve orta boy kap kalıbına uygundur. Lütfen hedef numunenizi veya boyut çiziminizi sağlayın; mühendislerimiz uygulanabilirliği onaylayacak ve bir çözüm sunacaktır.
S5: İleride yeni konteyner stilleri eklemek istersem, yeni bir makine satın almam gerekiyor mu?
A:Hayır. Sadece yeni model için uygun kalıbı özelleştirmeniz gerekiyor. Yeni kalıbın montaj boyutları ve işlem gereksinimleri LK-T63'ün kapasitesi dahilinde olduğu sürece, mevcut ekipmanınızda doğrudan kullanılabilir ve ilk yatırımınızı koruyabilir.
S6: Kalıp temin ediyor musunuz? Özel kalıp geliştirme için neler gerekiyor?
A:Evet, tasarımdan üretime kadar eksiksiz kalıp hizmetleri sunuyoruz. Bize şunları sağlamanız gerekiyor: 1. Hedef numune veya detaylı çizim; 2. Kullanılacak alüminyum folyo malzeme türü ve kalınlık aralığı. Daha sonra kalıp tasarımına ve üretimine geçeceğiz ve istikrarlı üretim sağlanana kadar makinede hata ayıklamadan sorumlu olacağız.
S7: Ekipmanın enerji tüketimi ve gürültü seviyesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?
A:Tüm hattın ana güç tüketimi yaklaşık 19,8 kW olup, enerji verimli bir tasarıma sahiptir. Çalışma sırasında makinenin önündeki gürültü seviyesi oldukça yüksektir. Ofislerden uzakta, ayrı bir atölye alanına kurulması önerilir. Detaylı temel yerleşim önerileri sunuyoruz.
S8: Satış sonrası hizmetler neleri kapsıyor? Yanıt süresi ne kadar?
A:Şunları sağlıyoruz: 1 yıl tam makine garantisi ve ömür boyu teknik destek. Uzaktan video rehberliği mevcuttur ve talep üzerine yerinde servis için mühendis gönderebiliriz (ilgili maliyetler geçerlidir). Kıtalararası servis vakalarıyla, sorunlarınızı hızlı bir şekilde anlayabilir ve çözümler sunabiliriz.
WhatsApp: 0086-18930097829